back

Про оголошення та проведення конкурсу на право передачі в оренду об’єкта теплопостачання

09 вересня 2014

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять четверта сесія шостого скликання)


____ вересня 2014 року
м.Чернігів

Про оголошення та проведення
конкурсу на право передачі
в оренду об’єкта теплопостачання

На виконання рішення Чернігівської районної ради від 17.09.2013 року «Про пропозицію щодо передачі в оренду газової котельні комунального закладу «Седнівський навчально-виховний комплекс» Чернігівської районної ради Чернігівської області», відповідно до статей 5, 7 Закону України «Про особливості передачі в оренду чи концесію об'єктів у сферах теплопостачання, водопостачання та водовідведення, що перебувають у комунальній власності», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 03.04.2012 року № 150 «Про затвердження Методичних рекомендацій з питань організації конкурсу щодо передачі в оренду чи концесію об’єктів водо-, теплопостачання та водовідведення, що перебувають у комунальній власності, та укладання відповідних договорів», керуючись пунктами 19, 20 частини 1 статті 43, частиною 5 статті 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", районна рада в и р і ш и л а :

1. Оголосити та провести конкурс на право передачі в оренду терміном на 2 роки та 11 місяців цілісного майнового комплексу в складі: будівлі газової котельні, теплових мереж, обладнання газової котельні (перелік майна додається), для обслуговування комунального закладу «Седнівський навчально-виховний комплекс» Чернігівської районної ради Чернігівської області за адресою: вул. Глібова, 12 смт. Седнів Чернігівського району Чернігівської області, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району та оперативному управлінні відділу освіти Чернігівської районної державної адміністрації (надалі в даному рішенні та додатках до нього – Об’єкт теплопостачання).

2. Утворити конкурсну комісію з проведення конкурсу щодо передачі в оренду Об’єкта теплопостачання (далі – Конкурсна комісія) згідно з додатком 2.

3. Затвердити порядок роботи Конкурсної комісії.

4. Затвердити конкурсну документацію щодо передачі в оренду Об’єкта теплопостачання.

5. Встановити розмір реєстраційного внеску для участі в конкурсі щодо передачі в оренду Об’єкта теплопостачання в розмірі 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (1700 грн.).

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради А.М. Дуденко


Додаток 1

Додаток 2

Порядок роботи конкурсної комісії

Конкурсна документація

Пояснювальна записка до проекту рішення...