back

Про хід виконання районної цільової соціальної Програми розвитку позашкільної освіти та підтримки обдарованої молоді

05 вересня 2014

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять четверта сесія шостого скликання)


____ вересня 2014 року
м.Чернігів

Про хід виконання районної цільової
соціальної Програми розвитку позашкільної
освіти та підтримки обдарованої молоді

Заслухавши звіт про хід виконання районної цільової соціальної Програми розвитку позашкільної освіти та підтримки обдарованої молоді на період до 2015 року, відповідно до пункту 16, пункту 28 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:

1. Звіт про хід виконання районної цільової соціальної Програми розвитку позашкільної освіти та підтримки обдарованої молоді прийняти до відома (додається).

2. Чернігівській районній державній адміністрації:

2.1. Забезпечити реалізацію районної цільової соціальної Програми розвитку позашкільної освіти та підтримки обдарованої молоді на період до 2015 року, затвердженої рішенням районної ради від 25 травня 2011 року.

2.2. Провести модернізацію матеріально-технічної бази позашкільних навчальних закладів, що передбачена районною цільовою соціальною Програмою розвитку позашкільної освіти та підтримки обдарованої молоді на період до 2015 року.

2.3. Організувати роботу гуртків позашкільних навчальних закладів на базі всіх опорних загальноосвітніх навчальних закладів району.

2.4. Покращити роботу з організації та проведення туристичних походів та екскурсій.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, культури, релігії, засобів масової інформації та зв'язків з політичними партіями.

Голова районної ради А.М. Дуденко