back

Про припинення права оперативного управління на об’єкти нерухомості

04 вересня 2014

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять четверта сесія шостого скликання)


____ вересня 2014 року
м.Чернігів

Про припинення права оперативного
управління на об’єкти нерухомості

В зв’язку з занедбаним станом та неефективним використанням майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, що перебуває в оперативному управлінні Управління агропромислового розвитку Чернігівської районної державної адміністрації, а саме, приміщень гаражів та іншого нерухомого майна, розташованого за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 162, керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43, пунктом 5 статті 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Положенням про порядок передачі об’єктів права спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, затвердженим рішенням районної ради від 29 січня 2009 року, районна рада в и р і ш и л а :

1. Припинити право оперативного управління Управління агропромислового розвитку Чернігівської районної державної адміністрації на об’єкти нерухомості, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, та передати в оперативне управління Чернігівській районній раді дані об’єкти відповідно до додатку.

2. Голові районної ради забезпечити здійснення заходів з приймання-передачі вказаних об’єктів з бухгалтерського обліку управління агропромислового розвитку Чернігівської районної державної адміністрації на бухгалтерський облік Чернігівської районної ради згідно чинного законодавства.

3. Внести відповідні зміни до додатку 2 «Перелік нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району» рішення районної ради від 25 травня 2014 року «Про затвердження Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району».

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради А.М. Дуденко


Пояснювальна записка до проекту рішення...