back

Про дозвіл комунальному лікувально-профілактичному закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області на списання основних засобів

04 вересня 2014

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять четверта сесія шостого скликання)


____ вересня 2014 року
м.Чернігів

Про дозвіл комунальному лікувально-
профілактичному закладу «Чернігівська
центральна районна лікарня» Чернігівської
районної ради Чернігівської області
на списання основних засобів

Розглянувши клопотання головного лікаря комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області від 18 серпня 2014 року №1646 щодо списання з балансу основних засобів та відповідне погодження Чернігівської районної державної адміністрації, враховуючи вимоги пунктів 27 та 29 Положення про порядок відчуження та списання майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, затвердженого рішенням районної ради від 22 травня 2007 року, керуючись пунктом 20 частини першої статті 43 та пунктами п’ятим і шостим статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Надати дозвіл комунальному лікувально - профілактичному закладу «Чернігівська центральна районна лікарня»Чернігівської районної ради Чернігівської області на списання основних засобів:

крісла стоматологічного, інвентарний номер 104716443, балансова вартість 3855,00 грн., знос нарахований 40 відсотків;

газонокосарки бензинової GRUNTK 50GR, інвентарний № 104910087, балансова вартість 1804,00грн., знос нарахований 70 відсотків, як таких, що непридатні для використання, ресурс роботи яких повністю відпрацьований та ремонту не підлягають.

2. Списання здійснити відповідно до вимог Положення про порядок відчуження та списання майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, затвердженого рішенням районної ради від 22 травня 2007 року, у порядку, передбаченому діючими нормативно – правовими актами.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради А.М. Дуденко


Пояснювальна записка до проекту рішення...