back

Про порушення клопотання та надання згоди щодо передачі цілісного майнового комплексу

04 вересня 2014

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять четверта сесія шостого скликання)


____ вересня 2014 року
м.Чернігів

Про порушення клопотання та
надання згоди щодо передачі цілісного
майнового комплексу

З метою відновлення діяльності підприємства з видобування та переробки торфу на території Чернігівського району, забезпечення максимально ефективного видобутку торфу, як альтернативного виду палива, в критичних умовах обмеження зовнішнього постачання газу, відповідно до Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», постанови Кабінету Міністрів України від 21.09.1998 року № 1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», керуючись пунктами 19, 20, 32 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а :

1. Порушити перед Кабінетом Міністрів України клопотання щодо безоплатної передачі з державної власності до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району Чернігівської області цілісного майнового комплексу відокремленого структурного підрозділу - філії «Смолинський торфобрикетний завод» державного підприємства «Чернігівторф» (код ЄДРПОУ 26467698, знаходиться за адресою: с. Смолин Чернігівського району Чернігівської області) для створення на його базі комунального підприємства Чернігівської районної ради.

2. Надати згоду на безоплатну передачу в спільну власність територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району Чернігівської області цілісного майнового комплексу відокремленого структурного підрозділу – філії «Смолинський торфобрикетний завод»» державного підприємства «Чернігівторф» (код ЄДРПОУ 26467698, знаходиться за адресою: с. Смолин Чернігівського району Чернігівської області).

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради А.М. Дуденко


Пояснювальна записка до проекту рішення...