back

Про звіт комунального позашкільного навчального закладу «Центр туристично-краєзнавчої творчості Чернігівської районної ради Чернігівської області» про свою діяльність

06 квітня 2012

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
(дев'ята сесія шостого скликання)
Р І Ш Е Н Н Я

від __ 2012 року
м. Чернігів

Про звіт комунального позашкільного
навчального закладу «Центр
туристично-краєзнавчої творчості
Чернігівської районної ради
Чернігівської області» про свою діяльність

Заслухавши звіт комунального позашкільного навчального закладу «Центр туристично-краєзнавчої творчості Чернігівської районної ради Чернігівської області» про свою діяльність, відповідно до п.16, п.28 ч.1 ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:

1. Звіт комунального позашкільного навчального закладу «Центр туристично-краєзнавчої творчості Чернігівської районної ради Чернігівської області» про свою діяльність прийняти до відома (додається).

2. Відділу освіти райдержадміністрації:

2.1. Забезпечити реалізацію Районної цільової програми розвитку позашкільної освіти та підтримки обдарованої молоді на період до 2015 року, що затверджена рішенням районної ради від 25.05.2011 року, провести модернізацію матеріально-технічної бази позашкільного навчального закладу, що передбачена районною цільовою програмою на 2012 рік.

2.2. Здійснити оснащення сучасною комп’ютерною та мультимедійною технікою позашкільного навчального закладу та підключити його до мережі Інтернет.

2.3. Активізувати роботу по залученню до гуртків дітей соціально незахищених категорій та дітей «групи ризику».

2.4. Завершити роботи з облаштування частини спортивної зали Ст.Білоуської ЗОШ І-ІІІ ступенів під туристичну трасу.

2.5. Покращити роботу з організації та проведення туристичних походів та екскурсій.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, культури, релігії, засобів масової інформації та зв'язків з політичними партіями.

Голова районної ради М.Б. Литвин