back

Про стан законності та боротьби зі злочинністю в районі

02 вересня 2010

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
(двадцять четверта сесія п’ятого скликання)
Рішення

від 20 серпня 2010 року
м.Чернігів

Про стан законності та
боротьби зі злочинністю в районі

З метою отримання інформації про стан законності в районі та заходи щодо її зміцнення, заслухавши звіти начальника Чернігівського РВ УМВС України в Чернігівській області та прокурора Чернігівського району, відповідно до частини 13 статті 7 Закону України „Про міліцію”, статті 51-1 Закону Країни „Про прокуратуру” та керуючись пунктом 36 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Інформацію Чернігівського районного відділу управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області про стан боротьби із злочинністю в районі, охорони громадського порядку та результати діяльності прийняти до відома (додаток 1).

2. Інформацію прокуратури Чернігівського району про стан законності в районі, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності прийняти до відома (додаток 2).

3. Редакції Чернігівської районної газети „Наш край” забезпечити висвітлення в газеті інформації про стан законності та боротьби із злочинністю в районі.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань законності та правопорядку.

Голова районної ради   Ф.М. Носенок